Jogging periculos pe gheața unui lac, din cauza băuturii în exces
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
jogging
jogging

Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a alergat mai bine de o oră pe gheața subțire a lacului CIurel, în pofida eforturilor depuse de scafandrii de la pompieri, a polițiștilor și a trecătorilor de a-l convinge să părăsească zona periculoasă.

O operaţiune de salvare cât se poate de serioasă s-a desfăşurat în această după-amiază, în Bucureşti, după ce oamenii au sunat la 112 pentru a semnala că un bărbat aleargă pe gheața subțire a lacului Ciurel.

Doar că bărbatul, mult prea amețit, probabil, după petrecerea de Revelion, a rămas impasibil la rugămințile oamenilor, iar când au sosit polițiștii și pompierii, omul a  continuat să fugă chiar și de cei care aveau de gând să îi salveze viaţa, scrie Digi24.

Timp de aproape o oră, bărbatul a alergat pe gheaţă, cu trei pompieri după el care îl rugau să se oprească, în timp ce, aflați pe cele două maluri, poliţiştii de la două secţii făceau şi ei ture după amatorul de mişcare.

Din fericire, gheața nu s-a spart, iar fugarul a reuşit să urce pe mal, undeva la trei kilometri distanţă.

„A ajuns la mal, e în siguranţă acum, se pare că colegii noştri au reuşit să îl identifice acum”, a declarat agentul șef Mihai Cocean, de la secţia 20 de Poliţie.

Extenuat, după "efortul" depus cu o seară înainte, dar și de jogging-ul periculos, atletul de ocazie nu a putut fi interogat la secția de poliție decât după ce s-a odihnit câteva ore. Bărbatul nu a putut fi amendat pentru cursa sa periculoasă, însă a fost sfătuit, ca în viitor să găsească locuri sigure unde să facă mișcare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel