Data publicării:

Joe Biden, după retragerea lui Haley: Există un loc pentru susținătorii ei în campania mea

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Joe Biden dorește să câștige de partea sa susținătorii lui Nikki Haley, retrasă din cursa prezidențială după rezultatele de la Super Tuesday.

Joe Biden a profitat de eșecul lui Nikki Haley în momentul în care aceasta s-a retras din cursă - făcând o campanie pentru a obține voturile susținătorilor ei.

"Este nevoie de mult curaj pentru a candida la președinție - acest lucru este valabil mai ales în Partidul Republican de astăzi, unde atât de puțini îndrăznesc să spună adevărul despre Donald Trump", spune Biden într-o declarație.

"Nikki Haley a fost dispusă să spună adevărul despre Trump, despre haosul care îl urmărește mereu, despre incapacitatea sa de a deosebi binele de rău și despre faptul că s-a supus în fața lui Vladimir Putin", afirmă Biden.

"Donald Trump a spus clar că nu îi vrea pe susținătorii lui Nikki Haley"

"Donald Trump a spus clar că nu îi vrea pe susținătorii lui Nikki Haley", adaugă el, înainte de a susține că "există un loc pentru ei în campania mea".

Cu toate acestea, el recunoaște că "sunt multe lucruri asupra cărora nu vom fi de acord".

"Dar în ceea ce privește chestiunile fundamentale legate de păstrarea democrației americane, de apărarea statului de drept, de tratarea reciprocă cu decență, demnitate și respect, de păstrarea NATO și de a face față adversarilor Americii, sper și cred că putem găsi un teren comun", spune el.

"Știm cu toții că acestea nu sunt alegeri obișnuite și că miza pentru America nu ar putea fi mai mare. Ceea ce îi unește pe democrați, republicani și independenți este dragostea pentru America", spune Joe Biden, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel