Data publicării:

Jessie Baneș, colaborare inedită cu Ovidiu Lipan Țăndărică și Admiral C4C

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Jessie Baneș lansează melodia latino Meninas Morenas, alături de  Ovidiu Lipan Țăndărică și Admiral C4C.

Jessie Baneș, fostă concurentă Eurovision, moderatoare a emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, de la Radio Gold Fm, dar și jurnalistă în cadrul emisiunii „Acces Direct”, anunță o colaborare inedită.  Frumoasa artistă a lansat piesa Meninas Morenas, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică și Admiral C4C. De asemenea, cântăreața dezvăluie că pregătește un videoclip spectaculos pentru această melodie. 

„Dragii mei sunt foarte fericită să vă anunț că ieri (21 aprilie, n.r.) s-a lansat o piesă tare dragă mie, în colaborare cu talentatul Ovidiu Lipan Țăndărică.
Vreau să-i mulțumesc lui Ovidiu și lui Radu Groza că mi-au propus să fac parte din acest proiect minunat, pe care sper să îl primiți cu bucurie în suflete. 

Iubesc această piesă, îți dă o energie inexplicabilă și de fiecare dată când o ascult îmi aduce vara, căldura emoția în suflet. Vă invit și pe voi să o ascultați. Momentan este varianta audio dar săptămâna viitoare veți putea vedea și videoclipul, pe care l-am filmat într-o locație tare dragă mie Vox Maris grand resort”, a transmis artista pe Instagram.

CITEŞTE MAI MULTE PE SPECTACOLA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel