Jennifer Lopez și Marc Anthony, din nou împreună: Este sufletul meu pereche
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jennifer Lopez și Marc Anthony s-au reunit pentru un moment important al Premiilor Latin Grammy 2016, care a avut loc noaptea trecută. Actrița i-a înmânat fostului soț premiul pentru ''Omul Anului 2016". Cei doi au cântat împreună o melodie, iar la înmânarea premiului s-au sărutat pe buze.

Marc Anthony și fosta sa soție, Jennifer Lopez au oferit un moment emoționant la Premiile Latin Grammy. Cei doi au cântat împreună o versiune a melodiei lui Pimpinela, "Olvídame y pega la vuelta".

Marc este o legendă vie. Își dezgolește sufletul și inima în călătoria sa muzicală. Compozitor, producător și cântăreț, este un artist magic si pur, oferindu-ne momentele clasice, care ne vor rămâne în minte pentru totdeauna., a spus emoționată Jennifer Lopez la înmânarea premiului. "În călătoria noastră profesională și personală am învățat și am crescut împreună. Este mentorul meu, sufletul meu pereche. Este o onoare și o mare mândrie să îi acord acest premiu ", a adăugat artista.

"Vreau să dedic acest premiu tuturor acelor oameni care mi-au spus că nu, că niciodată în viața mea nu voi realiza ceea ce am realizat până în prezent. Toți acei oameni care mi-au spus că era imposibil. Vreau să spun ceva: premiul este pentru voi ", a spus Marc Anthony cu un râs zgomotos.

Momentul culminant al actului a fost sărutul pe care cei doi și l-au dat.

Jennifer Lopez și Marc Anthony au fost căsătoriți timp de opt ani și au împreună doi copii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel