Jane Fonda pe covorul roşu de la Cannes, sexy la 73 de ani - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

A fost supranumită regina exerciţiilor fizice, care a modelat o lume întreagă cu videoclipurile ei de fitness, în anii ’80. Şi se pare că Jane Fonda şi-a respectat propriile sfaturi, dacă judecăm după fotografiile vedetei în vârstă de 73 de ani, făcute pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes.

Joi seara, Jane Fonda a păşit elegantă pe covorul roşu de la Cannes, într-o rochie lungă Emilio Pucci, pentru premiera filmului „Frumoasa adormită“. Actriţa a reuşit să fie şi sexy şi elegantă şi a fost vedeta serii, în ciuda apariţiilor uluitoare ale actriţelor Diane Kruger şi Rachel McAdams. Însă toate privirile au fost aţintite asupra actriţei Jane Fonda, care şi-a asortat rochia cu o pereche de cercei pe măsură, poşetă aurie şi pantofi în culoare rochiei.

Jane Fonda a fost deschisă, întotdeauna, în a-şi recunoaşte intervenţiile plastice, admiţând că şi-a făcut implant mamar în anii ’70, dar neascunzând nici intervenţiile de anul trecut, care i-au remodelat obrajii, gâtul şi pleoapele. La vremea respectivă, Jane Fonda şi-a explicat decizia spunând că vrea să îmbătrânească graţios.

Fonda, care din 1982 a lansat 24 de programe video pentru fitness a mai declarat, la începutul acestui an, că ea încă mai crede că a rămâne active fizic este cheia pentru o sănătate bună la orice vârstă.

Vezi şi:

Vedete şi rochii de designer pe covorul roşu de la Cannes – GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel