Jandarmeria Română: 400 de locuri disponibile în cadrul școlilor militare de subofițeri jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni. Cum te poți înscrie
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 16 feb 2021, 09:08
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Jandarmeria Română
Sursă foto: Facebook Jandarmeria Română
Cei care vor să devină subofițeri jandarmi sunt invitați să se înscrie în cadrul școlilor militare de la Drăgășani și Fălticeni.

"Ce faci în următoarele 2 săptămâni? Te-ai gândit că ar fi o bună opțiune să te înscrii pe unul dintre cele 400 de locuri disponibile în cadrul școlilor militare de subofițeri jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni? Dacă răspunsul tău este DA, iată ce trebuie să faci, pas cu pas:
Înscrierile se fac în perioada 15 – 28 februarie 2021, iar depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare se face până în 10 martie. Evaluarea psihologică va fi până în 8 martie, iar proba de evaluare a performanței fizice va fi în perioada 18 martie – 24 martie. Proba de verificare a cunoștințelor (testul-grilă) este programată în 27 martie. Apoi, în perioada 29 martie – 16 aprilie, cei declarați admiși la probele anterioare vor avea examinarea medicală. Rezultatele finale ale admiterii sunt aduse la cunoștința candidaților prin afișare pe site-ul oficial al unităților de învățământ, până la data de 17 aprilie 2021.

- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, arma Jandarmerie - http://www.scoaladragasani.ro/.

- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni, arma Jandarmerie - https://www.jandarmeriafalticeni.ro/.

Vă așteptăm în echipa noastră! ", este anunțul Jandarmeriei Române, postat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?