Jamila a pierdut „eclerul la tavă“. Mircea Badea: Dacă procesul ajunge la Curtea Supremă, mă duc să-l văd / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Antena 3 CNN
Sursă foto: Antena 3 CNN
Mircea Badea a vorbit despre procesul pierdut de Jamila în cazul „eclerului la tavă“.

În această săptămână, Jamila, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri de mâncare din România, a pierdut procesul pentru renumitul „ecler la tavă“ la Curtea de Apel București. Aceasta a fost obligată să îi plătească rivalei 25.000 de lei cheltuieli de judecată, pe lângă cei 5.000 de lei de la fond.

Mircea Badea a comentat știrea și s-a declarat uimit că o rețetă pentru o prăjitură a ajuns la tribunal:

„Am înnebunit! Cum? Vă dați seama la ce s-a ajuns? E șoc, e cutremur!“, a spus Mircea Badea.

„Vă dați seama că eclerul la tavă a fost subiect de proces la Curtea de Apel București? Auziți, dar pe sărmăluțe în foi de viță există vreo plângere penală“, a continuat, ironic, Mircea Badea.

„Nu toată lumea face eclere? La orice cofetărie te duci, are ecler. Era un mare secret? Ah, nu era la tavă. La ce era, la ceaun?“, a mai spus moderatorul În Gura Presei.

După ce a citit informația că Jamila mai are o șansă la Curtea Supremă, acolo unde poate face recurs, Mircea Badea a spus:

„Iertați-mă, dacă ajunge la Curtea Supremă procesul pe eclere, eu mă duc să-l văd. Sper să fie public, pentru că mă interesează...La Comisia de la Veneția ar putea să ajungă“, a conchis Mircea Badea.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  "Justiţia nu cunoaşte mila, a sancţionat-o pe Jamila". Prăjitură cu nume franţuzesc, inventată în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel