Data publicării:

James Gandolfini, rolul principal în Clanul Soprano, a murit

Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
James_Gandolfini
James_Gandolfini

James Gandolfini, actorul care a avut rolul principal în serialul Clanul Soprano, a murit la vârsta de 51 de ani.

James Gandolfini a făcut un atac de cord în timp ce se afla în Italia pentru a participa la festivalul de film Taormina care are loc în Sicilia.

Cel mai cunoscut rol al lui James Ganldofini a fost în serialul ”Clanul Soprano”. Actorul l-a interpretat pe Tony Soprano, iar acest rol i-a adus 3 premii Amy.

James J. Gandolfini, Jr.  s-a născut pe 18 septembrie 1961, New Jersey. Mama sa, Santa, s-a născut în America și a copilărit în Italia, iar tatăl său, James Gandolfini, este nativ din Italia, Borgotaro, a fost zidar și mai târziu supraveghetor la Școala Catolică Paramus, deasemenea a fost decorat în Al 2-lea Război Mondial.

Părinții săi au fost catolici devotați, iar în casa Gandolfini se vorbea italiană. Gandolfini a locuit în Park Ridge, New Jersey și a absolvit liceul în 1979 unde a făcut baschet de performanță și era înscris în trupele de teatru ale liceului.

Deține o diplomă în Comunicare la Universitatea Rutgers, unde a lucrat ca barman în localul campusului. Ulterior a devenit manager de club. Și-a început cariera prin a lua cursuri de actorie, tehnica Meisner.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel