Ivan: E ridicol ca Băsescu să denunțe pactul de coabitare
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Cătălin Ivan
Cătălin Ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat că ar fi "ridicol” ca tocmai președintele Traian Băsescu să denunțe acum pactul de coabitare, după ce l-a "încălcat în nenumărate rânduri”.

"Traian Băsescu a avut astăzi o nouă ieșire publică plină de minciuni și atacuri nefondate. Nu pot să nu remarc cât de ridicol ar fi ca tocmai cel care a încălcat pactul de coabitare în nenumărate rânduri – președintele Traian Băsescu – să îl denunțe acum. El este cel care a sabotat eforturile Guvernului de atâtea ori, fie că a fost vorba despre lansarea unor parteneriate strategice cu alte țări, despre privatizarea CFR Marfă sau despre ajutarea Republicii Moldova să obțină independeță energetică. Traian Băsescu nu a ratat nicio ocazie de a pune bețe în roate Guvernului, lansând informații false în mediul extern și punându-se de-a curmezișul unor decizii extrem de importante pentru România. La toate aceste încălcări ale pactului de coabitare, putem adăuga modul în care Traian Băsescu l-a jignit public pe premier de atâtea ori", a declarat Cătălin Ivan.

El a adăugat că "În ceea ce privește schimbările procurorilor, nu comentez declarațiile politicienilor. Notez însă declarația găsită în presă a domnului Daniel Morar, care spune, din ce am înțeles, că «domnul Papici era împuternicit printr-o delegare şi i s-a terminat mandatul. E dreptul procurorului general să înceteze o delegare. N-aş vrea să intru în detalii. Aşa este cum spune Koversi. Discuţia este juridică»".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel