Iulian Bulai revine cu un atac fără precedent la TVR: Caracatiță de tip semi-mafiot, este căpușată. Îi poți șantaja și controla
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 04 ian, 12:27
FOTO: Facebook / Iulian Bulai
Deputatul USR, Iulian Bulai, președintele Comisiei de cultură, arte și mijloace de informare în masă din Camera Deputaților, întărește declarațiile războinice la adresa TVR, după episodul de satiră difuzat de Televiziunea Română, în noaptea de Revelion. 

Întrebat, la RFI, ce va face, în calitate de președinte al Comisiei de Cultură, deputatul USR a răspuns: ”Problema nu este una punctuală, este o problemă de sistem, atât la TVR, cât și la SRR. O să vă spun care este problema cea mai mare în Televiziunea Română și anume că 90 din posturile de conducere de top din TVR sunt ocupate în momentul de față prin interimat, ceea ce înseamnă că există o caracatiță de tip semi-mafiot prin care această televiziune este căpușată, pentru că dacă nu ai angajați permanenți în posturi de conducere de top, îi poți șantaja și controla.”

Vezi și: Revelion 2021 la TVR, controversa momentului. Doina Gradea, REACȚIE pentru Bulai: Cel mai GRAV atac al politicului. Aveți idee către ce alunecați aici?

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro