Data publicării:

Iubita lui Vlad Pascu s-ar fi bătut cu o colegă în curtea liceului în care învață

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Iubita lui Vlad Pascu s-ar fi bătut cu o colegă în curtea liceului în care învață / Foto: Captură video Știrile Pro Tv
Iubita lui Vlad Pascu s-ar fi bătut cu o colegă în curtea liceului în care învață / Foto: Captură video Știrile Pro Tv

Iubita lui Vlad Pascu s-ar fi bătut cu o colegă în curtea liceului în care învață și ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

Rebeca Lăzărescu, iubita lui Vlad Pascu, șoferul care a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai, s-a aflat în mijlocul unei confruntări violente chiar în curtea liceului în care învață, potrivit unor curse citate de Știrile PRO TV.

Tânăra s-ar fi bătut cu o colegă în curtea Colegiului Economic "Virgil Madgearu" din centrul Bucureștiului. După scandal, aceasta ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale. Un echipaj SMURD și unul de poliție au fost dislocate imediat la locul incidentului.

După cele întâmplate, oamenii legii au deschis un dosar penal. Se pare că ambele tinere implicate în altercație au depus plângeri, acuzându-se una pe cealaltă de loviri și alte forme de violență.

Familia Pascu, trimisă în judecată

Vlad Pascu, împreună cu mama lui și tatăl lui, vor trebui să dea socoteală acum pentru acuzații diverse, de la trafic de droguri, până la amenințare sau nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Se pare că procurorii DIICOT au reușit să strângă suficiente probe ca să termine rechizitoriul și să trimită dosarul în instanță, la Tribunalul București.

În timp ce Vlad Pascu va fi judecat pentru teribilul accident din stațiunea 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri și rănirea altor trei, după ce a urcat drogat la volan, mama sa,  Miruna Pascu, va ajunge în fața instanței pentru că a amenințat martori care erau audiați la Constanța, în ancheta care îl viza pe fiul ei.

Și tatăl lui Vlad Pascu este vizat, asta după ce la perchezițiile locuinței sale s-a descoperit muniție de vânătoare, pentru care el nu mai avea drept de deținere de șapte ani. Acum urmează ca judecătorul să stabilească dacă probele strânse până acum de procurori au fost corect administrate și apoi să dea verdictul începerii procesul. Vlad Pascu riscă până la 20 de ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel