"Îți vine să-ți smulgi pielea de pe tine". Roxana Ciuhulescu, clipe grele la Survivor: Nu a fost noapte în care să nu plâng
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Roxana Ciuhulescu
Sursa foto: Facebook Roxana Ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu a vorbit despre experiența grea prin care a trecut în competiția Survior, de la Pro TV.

"Cel mai greu mi-a fost să îndur dorul copiilor. Mă culcam cu ei în gând, încercând să-mi alin dorul. Și când mă trezeam, după maximum 20 de secunde, realizam unde sunt și că ei sunt la mii de kilometri distanță. Cred că nu a fost noapte în care să nu plâng de dorul lor. Când ești în junglă nu primești nicio informație, nu știi nimic din ceea ce se întâmplă acasă. Iar asta îți face inima bucăți. Pentru mame, competiția Survivor este cu mult mai grea, pentru că aduce cu ea un gol imens care nu poate fi umplut de nimeni și de nimic. Pe lângă asta, au existat durerile fizice de oase. De la dormitul pe scânduri sau de la accidentările din competiții, de stomac, cauzate de lipsa hranei sau din cauza nucii de cocos care deshidratează organismul", a spus Roxana Ciuhulescu pentru ciao.ro.

"Dacă nu stai bine cu mentalul, nu ai ce căuta la Survivor"

"Oricât de bună ți-ar fi condiția fizică, dacă nu stai bine cu mentalul, nu ai ce căuta la Survivor. Pe fondul tuturor problemelor, intervine și oboseala. Mai ales dacă nu reusești să dormi pe acele scânduri, sub cerul liber. Dacă suferi de alergii de la insecte, trebuie să-ți spun că țânțarii îți provoacă niște mâncărimi sau alergii de-ți vine să-ți smulgi pielea de pe tine. Foamea este iar un factor mare care te îngenunchează. Fizic, dar și mental. Sunt zile când poate nu vei mânca decât nucă de cocos. Bonus, în competițiile câștigate, poți obține și două linguri de orez fiert. În condițiile date, orezul ți se va părea cea mai minunată mâncare din lume, dar trebuie să-l câștigi. În rest, este bine să știi că trebuie să fii pregătit nu doar mental ci și fizic. Competițiile au loc la temperaturi înalte. Căldura și umiditatea sunt chinuitoare", a mai spus vedeta.

"Când am acceptat Survivor, nu m-am gândit nici o secundă să merg acolo să câştig concursul. Ştiam de la bun început că va fi greu spre imposibil ca vreme de 6 luni să stau departe de familie. Totodată, mai ştiam că din punct de vedere fizic, va fi greu să rezist atâta vreme. Însă m-am dus cu gândul ca măcar două luni să rămân în competiţie. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg şi da, a trebuit să părăsesc concursul mai devreme, din cauza problemelor de la picior", a spus Roxana Ciuhulescu pentru click.ro.

Roxana Ciuhulescu a ieșit din competiţia "Survivor", difuzată la Pro TV, după aproape o lună. 

Vezi și: Roxana Ciuhulescu, dezamăgită, după Survivor: CRBL este alt om faţă de cel care credeam că este

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel