Îți plac portocalele? Atunci nu mai arunca cojile. Iată ce poți face cu ele
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Îți plac portocalele. Atunci nu mai arunca cojile. Iată ce poți face cu ele. Sursa - pixabay.com
Îți plac portocalele. Atunci nu mai arunca cojile. Iată ce poți face cu ele. Sursa - pixabay.com
Portocala este un fruct citric iubit și consumat în toată lumea.

Principalul produs rezidual al acestui fruct citric este coaja, care poate avea o varietate de întrebuințări. Gospodinele cu experiență o folosesc în diferite rețete delicioase. 

De asemenea, coaja de portocală ne poate parfuma încăperile. În special, cojile de portocală pot fi reutilizate ca înlocuitor pentru produsele de uz casnic, care pot fi foarte scumpe.

Coaja de portocală are zei de utilizări, de aceea trebuie să ne gândim de două ori înainte de a le  arunca. În special, ne permite să rezolvăm o problemă veche.

Blatul de bucătărie va fi ca nou: iată metoda folosită în restaurante

Cămările noastre au un inamic de temut care ne-ar putea provoca mari pagube, și anume insectele. Sunt peste tot, iar dacă ajung la produsele alimentare le atacă. 

Singurul lucru pe care îl putem, după un astfel de dezastru, este să  aruncăm produsele alimentar sau să găsim o modalitate de a elimina insectele din casă.

Coaja de portocală ne ajută să facem exact acest lucru. De fapt, coaja de portocală poate ține insectele departe de casă, datorită aromei sale inconfundabile. Așa că ar trebui să punem aceste coji lângă pungile de făină sau chiar în interiorul pungilor, care sunt ținta preferată a insectelor. La fiecare două-trei zile, ar trebui să le înlocuim cojile cu altele noi, pentru a menține întotdeauna  efectul cojii de portocală, care alungă insectele.

 

Dacă faceți acest lucru, toată murdăria va ieși imediat din mașina de spălat. O metodă eficientă!

 

Curățarea casei nu este întotdeauna foarte ușoară. Murdăria poate fi oriunde, iar mașina de spălat nu face excepție. Chiar și în mașină de spălat, care pare perfect curată și ordonată, puteți găsi praf și alte reziduuri care vor afecta succesul spălării. Multe gospodine se întreabă cum pot curăța perfect mașina de spălat și să elimine definitiv murdăria?

Evident, există un truc foarte simplu, care poate curăță cu adevărat mașina de spălat. Cu ajutorul acestui truc, veți obține haine cu adevărat curate și parfumate.

Un mod neobișnuit cu care poți învia o orhidee ofilită. Trucul grădinarilor cu experiență a fost dezvăluit

Pentru a curăța mașina de spălat, introduceți niște tablete pentru mașina de spălat vase în cuvă. În primul rând, puneți două tablete pentru mașina de spălat vase în tamburul mașinii de spălat și porniți un ciclu de spălare.

Trebuie să programați o spălare la 60 de grade și să lăsați mașina de spălat să funcționeze atâta timp cât este necesar.

După primele zece minute veți observa că apa din mașina de spălat se întunecă ușor. După șaizeci de minute, apa va fi acum complet murdară

În acest moment, mașina de spălat va elimina toată murdăria și nu va trebui decât să așteptați sfârșitul spălării.

Cum să speli puloverele pentru a le menține moi și pufoase: nu folosi niciodată acest produs

La finalul ciclului de spălare, apa va fi limpede și curată, ceea ce înseamnă că mașina de spălat a eliminat toată murdărie. După aceea, puteți spăla hainele fără probleme.

Gospodinele recomandă să folosiți acest truc cel puțin o dată pe lună. În acest fel mașina de spălat va fi întotdeauna curată, iar hainele vor fi perfecte după fiecare spălare. Pur și simplu veți fi uimiți de rezultat și veți recomanda acest truc tuturor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel