Irina Begu - Elise Mertens, scor final în primul tur la US Open
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Irina Begu
Irina Begu
Irina Begu a obținut calificarea, marți,  în turul al doilea de la US Open 2022, aceasta reușind victoria împotriva Elisei Mertens, a 32-a favorită a turneului de Grand Slam de la New York.

Irina Begu numărul 42 în clasamentul mondial,  a învins-o după două ore și 24 de minute de joc pe Elise Mertens, scor 3-6, 6-2, 6-3. Irina Begu este  pentru a patra oară în turul doi de la US Open. 

Elise Mertens conducea cu 3-0 la întâlnirile directe, a câștigat primul set și a condus cu 2-0 în al doilea, dar Begu a revenit și a câștigat șase game-uri consecutive.

În runda a doua  a competiției de la US Open, Irina o va întâlni pe chinezoaica Yue Yuan (142 WTA, jucătoare venită din calificări).

Calificarea în turul al doilea de la US Open 2022 îi aduce româncei un premiu în valoare de 121.000 de dolari și 70 de puncte în clasamentul WTA.

Begu  este a treia jucătoare din România care s-a calificat în turul doi, după Gabriela Ruse și Sorana Cîrstea.

În turul 2, Sorana Cîrstea va avea parte de un duel încins, împotriva campioanei olimpice, Belinda Bencic, pe care a învins-o în trei seturi în această lună, la Cincinnati.

Gabriela Ruse va avea și ea un duel foarte dificil cu Coco Gauff, cap de serie numărul 12 la US Open 2022.

Simona Halep și Jaqueline Cristian au fost eliminate în primul tur de la Flushing Meadows.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel