iOS 14 are "probleme de memorie". Nu ţine minte preferinţele utilizatorilor
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
În timp ce intenția Apple este bună și apreciată de către utilizatori, se pare că iOS 14 a fost lansat cu un bug care face sistemul de operare să „uite” că au fost modificate browser-ul și clientul de e-mail implicite.

Mai mulți utilizatori raportează că la orice restart al telefonului, fie că este făcut manual sau că se întâmplă din cauza consumului complet al bateriei, iOS 14 schimbă înapoi aplicațiile implicite în Safari și Mail.

Desigur, există puține motive pentru a închide și porni un iPhone în utilizare normală, întrucât sistemul de operare a demonstrat de-a lungul timpului că rareori se blochează. Totuși, există persoane care închid telefonul peste noapte, sau care rămân fără baterie, iar la repornire aceștia s-ar aștepta ca toate setările realizate să rămână valabile.

Alte probleme pe care iOS 14 le are sunt legate de modul în care sunt afișate noile widget-uri, care pot acum fi poziționate printre aplicațiile instalate. Acestea pot dispărea complet de pe ecran, și pot apărea doar dacă dai la pagina următoare și te întorci. Se pare că este vorba despre un glitch de afișare, întrucât widget-urile rămân funcționale.

Este ciudat să vedem asta în iOS 14, mai ales când luăm în considerare că sistemul de operare a fost în testare beta pentru dezvoltatori și apoi pentru utilizatori încă din luna iunie, scrie go4it.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel