Iohannis, mesaj de Ziua Copilului: Vă încurajez să vă urmați pasiunile, să explorați lumea din jurul vostru și să pășiți mereu către noi orizonturi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Klaus Iohannis
Sursa foto: Facebook Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Copilului, 1 iunie. Iată ce a transmis șeful statului pe pagina sa de Facebook celor mici.

„1 iunie este ziua în care celebrăm farmecul și trăirile copilăriei. Dragi copii, vă încurajez să vă urmați pasiunile, să explorați lumea din jurul vostru și să pășiți mereu către noi orizonturi.

Păstrați-vă curiozitatea vie, învățați din fiecare experiență și bucurați-vă de fiecare descoperire pe care o faceți. La mulți ani!”, a transmis șeful statului, pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Președintele Iohannis va participa la Summitul Comunității Politice Europene - platforma prin care Macron își dorește revigorarea UE

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa joi, 1 iunie 2023, la al doilea Summit al Comunității Politice Europene, care va avea loc în Republica Moldova (Castelul Mimi, raionul Anenii Noi), anunță Administrația Prezidențială, în cadrul unui comunicat de presă.

La reuniune și-au anunțat prezența 47 de șefi de stat sau de guvern, Președintele Consiliului European, Președintele Comisiei Europene și Președintele Parlamentului European.

Prin găzduirea Summitului Comunității Politice Europene, Republica Moldova își reconfirmă vocația europeană și consecvența în implementarea procesului de reforme necesare în vederea aderării la Uniunea Europeană.

Programul Summitului cuprinde o sesiune plenară, cu participarea tuturor delegațiilor, și grupuri de lucru, care vor avea loc în paralel și în cadrul cărora se vor dezbate teme care vizează securitatea, energia și conectivitatea.

Președintele României va susține o intervenție în cadrul sesiunii plenare și va participa la grupul de lucru privind securitatea. În cadrul dezbaterilor, Președintele Klaus Iohannis va aborda aspectele de actualitate generate de impactul războiului de agresiune declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, în domeniile securitar, economic, alimentar sau umanitar; sprijinul susținut pentru Republica Moldova și Ucraina, coordonarea eforturilor comune pentru combaterea amenințărilor hibride, de la atacuri cibernetice, la dezinformare și campanii de manipulare; creșterea rezilienței și continuarea sprijinului acordat statelor vulnerabile din regiune.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/presedintele-iohannis-va-participa-la-summitul-comunitatii-politice-europene-platforma-prin-care-macron-isi-doreste-revigorarea-ue_918321.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel