Data actualizării:
Data publicării:

Iohannis, declarații protest. Pleșoianu, reacție explozivă

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Politica
WhatsApp
În contextul ultimelor declarații ale lui Klaus Iohannis, Liviu Pleșoianu și-a exprimat punctul de vedere. Deputatul PSD a declarat, pentru DCNews, că președintele este incapabil să conducă țara și că ar fi trebuit să iasă public, în direct, să răspundă tuturor întrebărilor.

Vezi aici declarația: Klaus Iohannis, declaraţii după protestele din Piaţa Victoriei

"Este încă un moment în care demonstrează că este incapabil să fie preşedinte pentru că există o condiţie fundamentală: aceea de a fi preşedintele tuturor cetăţenilor acelei țări. La fel cum ne spunea când ieşea în geaca roşie - din străinătate ulterior - că în stradă au ieşit românii lui, aşa ne spune şi acum că cei care ies să protesteze în Piaţa Victoriei sunt românii, toţi românii.

Pentru domnia sa, românii sunt doar cei care protestează împotriva Guvernului Dăncilă. Este incapabil să fie preşedinte. Am declarat de multe ori că este principala ameninţare la siguranţa naţională, tocmai din acest motiv. Este principalul factor de dezbinare în societatea românească.

Un preşedinte zdravăn se ducea - în loc să urce pe munte să se pozeze - şi îi vizita şi pe protestatarii care au fost răniţi, pe jandarmi. S-a dus pe munte şi ne-a rânjit, considerând că aşa trebuie să procedeze un preşedinte.” a spus Liviu Pleșoianu pentru DCNews

Cât despre natura mesajului, că ar fi fost înregistrat și nu live, deputatul PSD a afirmat: ”Este posibil ca mesajul să fi fost înregistrat. Este evident că n-a fost o transmisiune live, care iar este o mare problemă. Când se întâmplă ce se întâmplă, şi tu ai contribuţie majoră la clivajul ăsta în societatea românească, măcar ai decenţa de a ieşi public, de a vorbi în direct, de a face o conferinţă de presă în care să răspunzi întrebărilor tuturor, nu doar jurnaliştilor pe care îi agreezi tu. Asta face un preşedinte adevărat de ţară. Domnul Iohannis nu este capabil. Este profund avariat din punct de vedere uman”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel