Iohannis -Dăncilă, ședință CSAT anulată. Chirieac: Este inadmisibil. Joc de doi lei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă, prin care o invitase, astăzi, la consultări, pe tema rectificării bugetului în domeniul securităţii naţionale, deși premierul urma să se depalseze în Spania, pentru o  întrevedere cu omologul său spaniol, Pedro Sanchez e. În urmă cu două zile, președinte a anulast ședința CSAT. Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat situația.

"La nivel de şef de stat, să comiţi astfel de fapte politice, este inadmisibil. Dacă a văzut că premierul este plecat în Spania, putea să amâne şedinţa. Nu avea dreptul să o supende. Te duci într-un joc din asta de doi lei, care nu serveşte nimănui.

Iar creştea în sondaje pentru al doilea mandat ar fi o minune. Nici măcar suspendarea sa nu îi va da combustibil politic pentru a intra în turul doi. Este prea târziu. Suspendarea nici nu trebuie să se mai producă. Aici este marea bătaie: cine va fi candidatul de pe partea dreaptă. Probabil Dacian Cioloș", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea Obiectiv, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel