Iohannis acuză PSD că avea prioritate FURTUL din bani publici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Klaus Iohannis a ieșit cu noi declarații și a lansat un atac la adresa PSD, în contextul crizei provocate de coronavirus.

"Am făcut un apel insistent, încă de la începutul crizei generate de epidemie, către toţi politicienii să abandoneze discursul demagogic şi să nu încerce să câştige capital electoral din suferinţa oamenilor. Este inacceptabil şi revoltător să îi vedem dând lecţii, astăzi, pe cei care au lăsat spitalele fără resurse, care au gonit oameni competenţi din ţară, care au distrus întregi sisteme de servicii publice.

Cum poate fi caracterizat un lider politic care pune sub semnul întrebării necesitatea stării de urgenţă sau care condiţionează votul în Parlament - absolut obligatoriu de altfel pentru ca decretul să producă efecte - condiţionează votul de adoptare a unor măsuri imposibil de implementat? Politicienii pot să ajute cu sfaturi, idei, implicare, dar nu pot să instige, să fie populişti şi să îndemne la nerespectarea măsurilor menite să protejeze sănătatea şi viaţa cetăţenilor.

"Românii răsuflă uşuraţi"

Românii înţeleg şi sunt convins că, indiferent de opţiunile lor politice, răsuflă uşuraţi că România nu este guvernată, astăzi, în context de criză profundă, de o coaliţie care avea drept prioritate furtul din bani publici şi fuga de răspundere. Criza actuală este gestionată de un guvern care ţine cont de sfaturile specialiştilor, care îi lasă pe profesionişti să îşi facă meseria şi urmează recomandările lor", a declarat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel