Ioana Mihăilă s-a autosuspendat din funcția de membru al Biroului Național REPER, după ridicarea imunității: "Întotdeauna mi-am desfășurat activitatea cinstit"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
oana Mihaila. Foto: Crişan Andreescu
oana Mihaila. Foto: Crişan Andreescu
Ioana Mihăilă spune că a decis să se autosuspende din funcția de membru al Biroului Național REPER.

Ioana Mihăilă spune că a decis să se autosuspende din funcția de membru al Biroului Național REPER. Ea și-a anunțat decizia la scurt timp după ce s-a aflat că președintele Klaus Iohannis a semnat solicitările DNA pentru ridicarea imunității în cazul ei și al lui Vlad Voiculescu.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis a semnat ridicarea imunității lui Vlad Voiculescu și Ioanei Mihăilă

"Întotdeauna mi-am desfășurat activitatea cinstit, respectând legea și interesul public. Am încredere că o anchetă corectă și transparentă va demonstra aceste lucruri. Totodată, am decis să mă autosuspend din funcția de membru al Biroului Național REPER", a scris Ioana Mihăilă pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, ministrului Justiţiei, Alina Gorghiu, cererile de urmărire penală a foştilor miniştri ai Sănătăţii, Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Administraţia Prezidenţială precizează că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înştiinţat cu privire la formularea acestor cereri, transmite Agerpres.

Pe 23 noiembrie, Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie referatul unei cauze în vederea sesizării preşedintelui României şi Senatului pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale faţă de trei persoane cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de abuz în serviciu.

Este vorba despre fostul premier Florin Cîţu şi foştii miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă. Dosarul vizează achiziţia vaccinurilor anti-COVID.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel