Ioana Ginghină a RUPT tăcerea. Cine este PRIMUL ei SOȚ: "Puțină lume ȘTIE. A fost o NEBUNIE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ioana Ginghină a oferit detalii incredibile despre viața personală. Cine a fost bărbatul dinaintea lui Alexandru Papadopol. 

Ioana Ginghină a decis să povestească totul despre trecutul ei, lucruri pe care nimeni nu le știa. Deși publicul larg știe că actrița a trecut printr-un divorț dureros cu Alexandru Papadopol, puțini sunt cei care știu că aceasta a mai trecut printr-un divorț, la vârsta de 21 de ani. 

Acum, după două relații eșuate, Ioana Ginghină spune că deși iubește din nou, nu s-ar mai grăbi să ajungă la altar. 

„Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit! De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Viva.

Cine este primul soț al Ioanei Ginghină

Așadar, înaintea mariajului cu Alexandru Papdopol, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică. Cuplul a divorțat în anul 2004.

Daniel Tudorică are 47 de ani, s-a născut în județul Dolj, a absolvit secția Actorie la Academia de Teatru și Film și, în prezent, colaborează cu Teatrul Ion Creangă, dar a apărut și în producții TV, potrivit Click.

„Puțină lume știe că eu am mai fost căsătorită o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să o facem. Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis ok, hai să ne căsătorim! Mi s-a părut comic! Am depus actele, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost. După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva împreună că poate nu se ajungea aici”, a declarat Ioana Ginghină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel