Data publicării:

Investițiile în agricultura din România, pe butuci: Ar fi bine să închidă, să vândă. ”Și-au pus sufletul acolo, munca, s-au îmbolnăvit, sunt plini de stres”

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Economie
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Dragoş Frumosu, președintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară – SINDALIMENTA, a vorbit despre investițiile în agricultura românească și dacă acestea mai merită.

"Dacă vreţi un punct de vedere personal şi dacă vreţi un punct de vedere în urma unor discuţii cu prieteni care au investit în industria alimentară românească şi în agricultură... Mulţi care au un standard, o calitate înaltă a produselor spun că nu ar mai învesti, mulţi se tem că îşi vor pierde afacerile după ce, 30 de ani, şi-au pus sufletul acolo. Sigur că este evident că nimeni nu stă să facă o afacere dacă nu câştigă şi este normal şi firesc să fie aşa. Și-au pus sufletul acolo, munca, s-au îmbolnăvit, sunt plini de stres, de tot felul de chestii din dorinţa de a face să meargă afacerea.

Astăzi, se gândesc foarte mulţi că ar fi bine să închidă, să vândă. Sunt foarte multe persoane şi oameni de afaceri care au făcut bani în România - români! - și care, astăzi, se gândesc să plece din această ţară, ceea ce mi se pare grav. Este unul dintre lucrurile care se învârt în jurul nostru şi mi se pare inadmisibil să gândeşti că vrei să pleci din România că nu merită să mai stai în ţara asta. Este incredibil!", a spus Dragoș Frumosu, la DCNews TV.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel