Data publicării:

”Invazie” de americani la concertele lui Taylor Swift de la Paris

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Cele patru concerte de la Paris au marcat începutul turneului european al lui Taylor Swift.

180.000 de persoane au fost prezente la cele patru concerte ale solistei americance Taylor Swift de la Paris, care au avut loc săptămâna trecută și care marchează începutul turneului european, transmite AFP, care îi citează pe organizatori, scrie Agerpres.

Potrivit organizatorilor, americanii au fost prezenți într-un număr important pentru un turneu care are loc în afara SUA. iar acest lucru a fost dat și de faptul că prețul biletelor a fost de numai 180 de euro, preț pentru care o vizită în ”Orașul Luminii” a fost un bonus pentru cei care au venit la Paris, după cum au povestit cei care au participat la aceste concerte.

Fixat inițial la 42.000 de spectatori, numărul de locuri a fost mărit la 45.000/concert ”pentru prima dată” în istoria sălii de concerte ”Paris La Défense Arena”, a declarat vicepreședinta acesteia, Bathilde Lorenzetti.

Între repetiții și spectacole, Taylor Swift, personalitatea anului 2023 a revistei Time și echipa ei de 200 de oameni au petrecut zece zile în sala de concerte.

Al șaselea turneu al artistei, numit ”The Eras Tour”, a început în martie 2023 în Statele Unite și a parcurs continentul american, Asia și Australia. Urmează concerte în Suedia, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Elveția, Italia, Germania, Polonia și Austria.

Citește și: Mania Taylor Swift, studiată într-o universitate din Filipine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel