Întrebare pentru Olivia Steer despre vaccinul Covid-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Olivia Steer
Olivia Steer
Olivia Steer ne spune că vaccinul Covid-19 nu e bun. 

Dar am o întrebare pentru Olivia Steer, dacă vaccinul nu e bun și oculta mondială vrea să ne omoare, de ce sunt vaccinați primii oamenii din linia întâi: medicii, apoi personalul cheie pentru funcționarea instituțiilor statului (parlament, președinție, guvern, ministere și instituții subordonate acestora), personalul din domeniul apărării, ordinii publice, siguranței naționale și a autorității judecătorești sau personalul din sectorul economic vital?

De ce Bill Gates și echipa lui ar vrea să lase țările fără elite? Vrea Bill Gates să ne conducă, într-un final, doar Guvernul mondial Olivia Steer?

Dacă oculta mondială are vreun interes mare la mijloc, de ce nu ar începe vaccinarea cu intelectuala Olivia Steer? Poate răspunsul ni-l va da chiar Olivia Steer, desigur, după ce termină lecțiile de limba română, de nivel de clasa a doua, cu Mircea Cărtărescu.

Olivia Steer, distribuitoare de știri false

Dar probabil că Olivia Steer nu ne va răspunde. De obicei, se ocupă cu distribuirea de știri false despre coronavirus. Recent a distribuit un videoclip care arăta prima vaccinare împotriva Covid-19 din România. Filmarea, care fusese distribuită de peste 79.000 de ori pe Facebook în mai puțin de trei zile, susținea că imaginile arată o seringă goală utilizată pentru vaccinare. Acest lucru era fals. Videoclipul arăta procedura normală de vaccinare, care include schimbarea seringilor pentru egalizarea presiunii în flacon, potrivit unui specialist în boli infecțioase din București.

Videoclipul a fost publicat pe Facebook la 3 ianuarie 2021. În această postare, distribuită de peste 79.000 de ori, textul care introducea videoclipul spunea: „Că să vedeți cîta minciuna și falsitate este în sănătate ,,minte că și face vaccinul să păcălească lumea !!”

Olivia Steer distribuise filmarea și scrisese: ”Eu am văzut înregistrarea de 3 ori și nu îmi vine să cred... Voi ce vedeți & și ce credeți?”. Legenda spune că și astăzi se mai uită la filmare încercând să înțeleagă ceva din ea.

VEZI AICI FILMAREA DISTRIBUITĂ DE OLIVIA STEER

2. -imagine fara descriere- (olivia-steer-fake-news_77373700.jpg)

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel