Insula iubirii. Concurentele, declarații surprizătoare
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Concurentele Insula Iubirii
Concurentele Insula Iubirii
Un Bonfire a fãcut luminã aseară, la ”Insula Iubirii”, pentru Hanne, Mirela, Cati  ș i Andreea  ș i, chiar dac ă  reac ț iile lor au fost c â t se poate de diferite, acestea au descoperit că au un punct în comun.

La Purimuntra, Iulian și Irina s-au apropiat tot mai mult, iar sorții i-au adus și mai aproape după ce cei doi au câștigat o sedință foto, dar și ocazia de a petrece un timp împreună. ”A făcut destul de mulți pași spre mine”, a spus și Irina, care încă era nemulțumită de faptul că Iulian nu renunță la brățara de cuplu. În cele din urmă, acesta le dovedește tuturor că apropierea de ispită a fost doar o răzbunare față de Mari și deși își taie brățara, le spune celorlați concurenți că se învinuiește pentru eșecul relației sale și pentru lipsa lor de comunicare.  

Tot ședința foto a fost cea care i-a apropiat și pe Mari și Cristi, însă aceasta încă încerca să fie reținută. ”Sincer, îmi pasă de ce spune familia mea, că am mai fost judecată”, a recunoscut aceasta, care în cele din urmă a reușit să găsească o cale de mijloc prin intermediul unui joculeț de-a mirele și mireasa alături de Cristi, proaspăt devenit mire, la alegerea Mirelei. ”Nu sunt genul romantic, o să fiu genul mai dur, să simtă că nu mai deține controlul în nimic. Iulian era mereu la dispoziția ei, iar eu nu vreau să fac asta. De câte ori un bărbat se poartă frumos cu ea, ajunge să îl țină sub papuc”, a remarcat ispita. Iar strategia sa a dat roade, astfel că la o nouă alarmă, Mari nu a mai părut deloc deranjată de imaginile de la ședința foto la care îi vede pe Iulian și Irina cum se sărută, ci mai degrabă e interesată cum să revină mai repede la petrecere, alături de Cristi.

Noapte fără sărut

Noaptea s-a încheiat fără un sărut între cei doi atât din teama lui  Mari de ridicol, cât și dintr-o concepție puțin tradiționalistă: ”Eu sunt femeie, el ar trebui să facă primul pas”, a mărturisit aceasta râzând. Alta a fost însă situația în seara următoare, când strategia lui Cristi i-a adus atât o declarație de dragoste, cât și un sărut din partea celei care până atunci îi tot spunea nu că nu și-ar dori, ci că nu va face nici un gest nelalocul lui în fața camerelor.

Cât despre Andreea, concurenta abia venită din Reșița, aceasta a continuat să facă gafe după gafe la adresa ceorlalte concurente și să îl pună în dificultate pe George, ispita alături de care și-a petrececut timpul, cu replicile pline de naivitate. ”Nu știu dacă va pica în ispită, dar eu vreau să îmi duc rolul până la capăt”, a spus George.

Gabi, partenerul Andreei, și-a găsit ”perechea” la scurt timp de la sosirea sa în Thailanda în persoana Eugeniei, după cum acesta a și recunoscut. ”Conexiunea cea mai mare o am cu Eugenia, e interesantă. Ea are nevoie de un bărbat ca mine”, a mărturisit acesta. De partea cealaltă, Gabi continuă să se plângă de comportamentul iubitei sale, dar și de aspectul și nivelul său intelectual, față de care el se consideră superior.

În fața imaginilor tandre dintre Gabi și Eugenia, Andreea a reacționat aproape indiferent spre uimirea celorlalte concurente și a povestit că și ea a simțit afecțiune față de George, dar a încercat să se abțină. ”Sigur aici plutește așa, dar acasă nu a avut niciodată o relație de lungă durată, dar eu am avut și am încredere în mine”, a spus Andreea, în timp ce Gabi și-a petrecut seara în brațele Eugeniei, pe care a răsfățat-o cu mângâieri și alinturi. ”Azi și-a pus brățara, mâine și-o taie”, au strigat uimiți ceilalți concurenți de a Purimuntra.

Trecute printr-un Bonfire împreună, concurentele și-au dat seama că au totuși mai multe lucruri în comun decât ar fi crezut. ”Toate am fost folosite”, a rezumat Mirela toate dezamăgirile lor. ”Când am venit aici, mă gândeam că sexul e cel mai grav lucru pe care ar putea să îl facă, dar acum îmi dau seama că o astfel de trădare e mai rea... E un laș... Să te folosești de mine ca să ajungi aici...”, a mai spus aceasta despre Gojman.

”Iubirea mea nu are încredere în mine!

Mult mai dramatică a fost reacția lui Hannelore, deși pe parcursul întregii zile aceasta a încercat să îi atragă atenția ispitei Andi, care a aplicat o nouă strategie cu ea – aceea de a o ignora complet. ”Iubirea mea nu are încredere în mine! E cea mai nasoalã chestie din toata viața mea, nu știi cât de mult rău mi-a făcut! Cum să renunț la el când îl iubesc? Îmi doresc copii cu el”, a spus revoltată Hannelore printre lacrimi. La scurt timp însă aceasta s-a răzvrătit complet. ”El este inferior mie. Niciodată nu o să facă la fel de mulți bani ca mine. Eu pot să ies de cinci ori mai sus decât el și tot sunt cu un pas înainte”, a declarat Hanne.

Pentru Cati, cea mai mare dezamăgirea a fost momentul în care Răzvan a acceptat să divulge detalii din viața lor intimă, gândindu-se mai ales la ce impact vor avea declarațiile lui în ceea ce îl privește pe fiul ei. ”M-a durut, dar sincer, chiar voiam să știu ce gândește el despre relația nostră. Nu dacă mă înșeală, ci ceea ce gândește, iar când am aflat, m-a durut. Asta înseamnă să fii bărbat? Să te lauzi cu ce ai în pantaloni? Eu nu cred...”, a spus iubita lui Răzvan. Tot ea a primit încă o lecție din partea ”Insulei Iubirii”, așa că s-a văzut nevoită să își ia rămas bun de la Alex, ispita alături de care a petrecut cel mai mult timp, dar pe care în același timp a încercat să îl țină la distanță. În același timp, două noi ispite au ajuns în resorturile concurenților – Flore și Bruno – iar primul date a fost deja pus la cale de chiar de către iubiții fetelor: Hannelore a aflat că va merge la date alături de Bruno. Cum vor decurge lucrurile între cei doi telespectatorii pot afla săptămâna viitoare, duminică și luni, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel