Instagram va funcționa FĂRĂ conexiune la Internet
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Facebook a anunțat că Instagram oferă suport offline pentru folosirea aplicației când nu este disponibilă o conexiune la Internet. 

Noua facilitate va oferi acces la conținutul încărcat anterior, când nu există o conexiune la Internet. Aceasta este disponibilă pe telefoanele cu Android, urmând să fie lansată şi pe iPhone. 

Utilizatorii vor putea viziona imaginile şi filmările încărcate deja de aplicaţie când nu sunt conectaţi la Internet. Aceştia vor putea comenta, da like şi folosi offline alte opţiuni ale aplicaţiei, urmând ca Instagram să realizeze automat aceste comenzi în momentul în care va fi conectată la internet. 

Practic, Instagram va împrumuta ideea de „cache" de la browser-ul web, salvând local conţinutul pentru ca acesta să fie accesibil indiferent de disponibilitatea unei conexiuni la Internet.

Scopul celor de la Facebook este creşterea popularităţii Instagram în ţările în care conexiunea la Internet este o problemă în anumite regiuni. Ştiind de suportul offline, utilizatorii vor accesa aplicaţia şi atunci când nu sunt conectaţi, ceea ce va duce la o creştere a utilizării acesteia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel