Inspectorii de la RAR, o nouă surpriză: Probabil aşa arăta visul oricărui pasionat de mersul pe două roţi
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 21 iul 2022, 11:40
WhatsApp
Inspectorii RAR s-au trezit cu un nou model superb pe mâini. 

"Probabil așa arăta visul oricărui pasionat de mersul pe două roți din urmă cu peste jumătate de secol. O frumoasă motoretă MZ 175 (1962) la RAR Botoșani", au scris cei de la RAR pe Facebook. 

FOTOGRAFIILE SUNT DISPONIBILE ÎN GALERIA FOTO

CIV-ul maşinii se trimite direct acasă. RAR, anunţ pentru toţi proprietarii de maşini

De luni, 18 iulie 2022, Registrul Auto Român implementează serviciul "CIV prin curier”. 

Astfel, persoanele care solicită eliberarea Cărții de Identitate a Vehiculului vor putea opta pentru expedierea acesteia la o anumită adresă specificată, prin intermediul unui serviciu de curierat rapid, transmite RAR pe Facebook.

G Ad:

"Mai exact, când veniți cu autovehiculul la RAR, după identificare și verificare, puteți pleca fără să mai așteptați eliberarea actului (CIV). Îl veți primi prin curier, dacă solicitați acest lucru, în maximum 3 zile lucrătoare, termen care poate fi prelungit doar în situația excepțională în care emiterea CIV este condiționată de răspunsul altor entități externe. RAR NU taxează acest serviciu. Veți plăti doar taxa de curierat la primirea documentelor“, a precizat Alina Niţă, director general RAR.

Clienții vor putea menționa pe cererea de activitate pe care o completează la sediul RAR faptul că doresc primirea CIV prin curier și vor scana cu un telefon mobil un cod QR care permite accesarea directă a linkului pentru înregistrarea solicitării. Aceste facilități vor fi disponibile la intrarea în fiecare reprezentanță RAR din țară.

CIV-ul va putea fi ridicat şi personal 

Rămâne în vigoare și opțiunea de ridicare personală a Cărții de Identitate a Vehiculului, direct de la ghișeul reprezentanței teritoriale unde a fost efectuată activitatea.

Acest nou serviciu a fost conceput în special în beneficiul clienților care nu au domiciliul în orașele reședință de județ, unde sunt situate de regulă reprezentanțele RAR, și care astfel au de parcurs distanțe mai mari pentru revenire. De asemenea, prin acest demers se decongestionează și zona de așteptare pentru clienți.

Maşina la care expresia "priveşte cerul" capătă sens. "De obicei prezentăm şi date tehnice, dar nu ştim cine ar mai fi atent"

"“Privește cerul!” capătă cu adevărat sens când norii se oglindesc în bordul și caroseria unui MG din 1960.

De obicei prezentăm și câteva date tehnice, dar nu știm cine ar mai putea fi atent să le citească", au transmis cei de la RAR pe Facebook. 

Dacă inspectorii RAR nu au prezentat datele tehnice, o să o facem noi. 

MG MGA 1600, în modelele Fixed Head Coupe şi Roadster, a fost introdus publicului în iulie 1959, ca înlocuitor al modelului MGA alimentat de 1,5 cmc. 

Motorul MG MGA 1600 este în patru cilindri, are 1,6 cmc, dezvoltă 79,5 cai putere la 5600 rpm şi este unul dintre primele modele cu discuri de frână pe faţă, conform classiccarcatalogue.com. La acea vreme, FH Coupe se vindea cu 1026 lire, în timp ce varianta Roadster se vindea cu 940 lire sterline. 

PENTRU A VEDEA FOTOGRAFIILE CU ACEST MG MGA 1600, INTRĂ AICI

CITEŞTE ŞI "Zeiţa frumuseţii", la RAR: Cea mai frumoasă maşină din toate timpurile - foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro