Înregistrarea care spune totul despre lupta cu COVID - 19! Trebuie să asculți. Ți se face pielea de găină - AUDIO
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 18 Martie 2020 / 20:09
WhatsApp
Avem o înregistrare audio pe care trebuie neapărat să o asculți în pandemia COVID - 19.

Este despre părinții și bunicii noștri care trebuie protejați de noul coronavirus, ei fiind vulnerabili în fața acestei probleme. Sânziana Negru, influencer, a publicat o înregistrare audio cu bunicul său. Este o convorbire extrem de emoționantă.

Cred că merită să o ascultați pentru a ajuta în lupta bunicilor cu COVID - 19. Încercați să le explicați celor vârstnici cât este de important în această perioadă să se protejeze de noul coronavirus.

”Protejati-va parintii si bunicii ||

Aseara l-am sunat pe bunicul meu, care in luna mai implineste 87 de ani. Si am fost asa de mandra de cum intelege el situatia prin care trecem si ca stie ce are de facut. Cand am fost la el vara trecuta, mi-a povestit intr-o seara ca la 19 ani, cand l-au luat in armata, a facut 30 de zile cu trenul din Zarnesti, Cahul (unde locuieste el) si pana la Vladivostok, in Rusia,la granita cu China si Coreea de Nord. Ganditi-va...

G Ad:

30 zile in tren, cu opriri de doar cateva ore, iar cand au trecut prin Siberia, fiind -20 sau -30 de grade afara, faceau cu schimbul sa intre cate 10-15 insi in vagonul care avea o soba mica, ca sa se incalzeasca putin. A trecut prin atat de multe lucruri grele in viata lui si unora li se pare greu acum sa stea in confortul casei lor, timp de 2-3 saptamani. Bunicule... te iubesc la infinit!”, a scris Sânziana Negru pe Instagram.

Iată convorbirea telefonică dintre Sânziana și bunicul ei despre COVID - 19:

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Aseara l-am sunat pe bunicul meu, care in luna mai implineste 87 de ani. Si am fost asa de mandra de cum intelege el situatia prin care trecem si ca stie ce are de facut. Cand am fost la el vara trecuta, mi-a povestit intr-o seara ca la 19 ani, cand l-au luat in armata, a facut 30 de zile cu trenul din Zarnesti, Cahul (unde locuieste el) si pana la Vladivostok, in Rusia,la granita cu China si Coreea de Nord. Ganditi-va... 30 zile in tren, cu opriri de doar cateva ore, iar cand au trecut prin Siberia, fiind -20 sau -30 de grade afara, faceau cu schimbul sa intre cate 10-15 insi in vagonul care avea o soba mica, ca sa se incalzeasca putin. A trecut prin atat de multe lucruri grele in viata lui si unora li se pare greu acum sa stea in confortul casei lor, timp de 2-3 saptamani. Bunicule... te iubesc la infinit! ❤️

O postare distribuită de SANZIANA NEGRU (@sanziananegru) peMar 17, 2020 la 4:44 PDT

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro