Infuzii de fructe ce ard grăsimile. Cum se prepară
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Lămâi
Lămâi
Există o serie de infuzii de fructe ce ard grăsimile.

Digestiv pe bază de ananas și fenicul

Ananasul conține bromelină, care are proporietăți calmante. Atunci când este asociată cu feniculul, are un efect revitalizant și contribuie la o mai bună digestie. 

Ingrediente necesare
- 100 grame de ananas proaspăt;
- 1 linguriță de semințe de fenicul;
- 8 pahare de apă caldă.

Preparare
Se ia un fruct de ananas, se spală bine cu apă și apoi se decojește. Se taie în bucăți și se pune într-un recipient împreună cu cele 8 pahare de apă caldă. Se lasă la răcit, apoi se adaugă semințele de fenicul și se lasă să stea peste noapte. Se scurg semințele care pot fi consumate pentru un plus de energie.

Infuzie de castravete, lămâie și mentă

Băutura rezultată din aceste trei ingrediente este foarte bogată în vitamina C. Castravetele conține foarte multe vitamine și minerale. Coaja sa este foarte bogată în minerale, iar partea interioară conține acid cafeic și vitamina C, compuși foarte benefici pentru reducerea iritațiilor. Lămâia este de asemenea foarte bogată în vitamina C, dar conține și lemonină și flavonoizi foarte benefici pentru sănătatea celulei și pentru detoxifierea organismului. Pe lângă gustul foarte plăcut pe care-l oferă, menta conține și foarte mulți antioxidanți.  

[citeste si]

Preparare 
Potrivit eva.ro, într-un recipient se pun 2 lămâi, 8 pahare de apă și o jumătate de castravete, tăiat în cubulețe, și câteva frunze de mentă. Se amestecă și se lasă la frigider pentru o noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel