Data actualizării:
Data publicării:

Informații despre cardul Revolut

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Economie
WhatsApp
Foto unsplash.com
Foto unsplash.com
Revolut a devenit foarte popular în ultimii ani, fiind un serviciu bancar apreciat și folosit de o mulțime de persoane. În Romania, Revolut este disponibil de aproximativ 4 ani, iar în tot acest timp au ales să se înregistreze mai bine de 2 milioane de persoane. 

Cu toate acestea, există încă o mulțime de persoane care se întreabă ce este Revolut și mai ales cum ar putea să folosească acest serviciu. Pentru persoanele care caută astfel de informații am decis realizarea acestui material despre Revolut.

Ce este Revolut

Înainte de toate, să vorbim puțin despre ce este Revolut. Dacă te gândeai că aceasta este o bancă, află că te înșeli. Nu este o bancă, dar cu toate acestea iți poate oferi un card bancar și mai ales o aplicație cu ajutorul căreia poți administra banii după bunul plac. 

Aplicația poate fi instalata pe dispozitivele mobile inteligente, iar un astfel de cont îți permite să efectuezi transferuri, plăți online, depuneri la agenții de pariuri online plus o mulțime de multe alte lucruri utile și interesante.

Este un serviciu de transfer al banilor, ce se leagă la un cont bancar obișnuit, iar de-a lungul timpului s-a extins foarte mult încât astăzi oferă o mulțime de opțiuni interesante.

Avantajele oferite de Revolut

Te întrebi daca merită să iți faci un cont de Revolut? Ar trebui că mai întâi să afli care sunt avantajele pe care acest serviciu le oferă, iar în acest fel te vei putea convinge mai ușor ar trebui să te înregistrezi pe Revolut. Descoperă-le mai jos:



Există multe avantaje pe care Revolut le oferă, însă unul dintre cele mai importante este faptul că transferurile între conturile de Revolut se fac instant;


Înregistrarea se face foarte ușor. Altfel spus, întregul proces de înregistrare nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute, ceea ce este un avantaj important;


Comisioanele sunt fie inexistente, fie foarte mici. Există diferite pachete, iar comisioanele sunt influențate în mod direct de pachetul pentru care ai optat;


Revolut este gratuit. Sunt și abonamente premium, însă la fel de bine te poți folosi și de abonamentul standard, care nu necesită nici un cost;


Poți folosi Revolut pentru a tranzacționa criptomonede, pentru a investi în acțiuni sau chiar pentru a-ți face diferite asigurări, precum este asigurarea de călătorie, asigurarea dispozitivului sau chiar asigurarea medicală atunci când călătorești în străinătate;


Îți oferă o mulțime de date și statistici despre modul în care ai cheltuit banii, ceea ce înseamnă că te poate ajuta să fii mai responsabil. Drept urmare, daca obișnuiești să joci în agenții de pariuri online, un card Revolut te poate ajuta să ții mai ușor controlul asupra bugetului alocat acestui hobby;


Există diferite opțiuni de personalizare a cardurilor, așa că dacă pentru tine aspectul cardului contează, sigur poți obține unul perfect pe gustul tău.

Merită să iți faci Revolut?

Daca toate avantajele de mai sus nu te-au convins să iți faci și tu cont de Revolut, atunci probabil că este nevoie să mai insistam puțin asupra subiectului.

Înainte de toate, ținând cont de faptul că Revolut nu implică nici un cost, asta înseamnă că nu există riscuri. Drept urmare, ce ai de pierdut dacă alegi să te înregistrezi pe această aplicație? Îți poți face cont, testezi aplicația și cardul de Revolut, iar mai apoi te vei convinge singur dacă merită să folosești acest serviciu în continuare, sau nu.

Este foarte simplu de folosit, platforma este intuitivă, iți permite să creezi o mulțime de carduri virtuale în mod gratuit sau chiar carduri de unică folosință, iar acestea se vor dovedi foarte practice atunci când vrei să faci cumpărături online, fără ca datele cardului să rămână salvate și compromise.

Mai mult decât atât, gândește-te doar că o mulțime de persoane au cont de Revolut. Nu se știe niciodată când va trebui să trimiți sau să primești o anumită sumă de bani care ai vrea să ajungă la destinatar cât mai rapid. Revolut îți oferă această opțiune pe care sigur o vei găsi utilă ori de câte ori vrei să efectuezi transferuri bancare în mod instant.

În final, poți face chiar și un card Revolut Junior, pe care să îl oferi copilului tău. Îi vei alimenta cardul cu sumele de care ai nevoie și vei ști cu precizie cum cheltuie acesta banii. În acest caz, dacă îi va folosi la agenții de pariuri online, vei fi primul care află și vei putea lua măsuri, dacă acestea se impun.

Acestea sunt cele mai importante informații pe care ar trebui să le cunoști numaidecât despre Revolut. Recomandarea noastră este limpede. Încearcă acest serviciu și cel mai probabil vei rămâne un fan al său. Te vei convinge imediat că a fost o alegere bună și mai ales că este o aplicație tare utilă pe care ar fi trebuit să o folosești de mai mult timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel