Influencerii umplu frigiderele cu hârtie igienică. Un nou trend a apărut pe rețelele de socializare
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Hârtia igienică a dat năvală în frigiderele multor influenceri. Proprietățile sulului de hârtie igienică absorb mirosurile neplăcute.

A putut fi observat un nou „trend” în ultimul timp prin care diverși influenceri din mediul online își pun sulurile de hârtie igienică la răcoare, în frigider.

Deși mulți se întreabă „De ce ar face cineva așa ceva?”, influencerii par să știe ceva ce nu știu toți.

Ei bine, utilizatorii TikTok au început să umple frigiderul cu hârtie igienică pentru că se spune că ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute - gândiți-vă la brânza foarte mucegăită pe care o aveți ascunsă în spate de ceva timp sau la cartonul de lapte- ușor expirat.

Și totul se datorează proprietăților absorbante ale hârtiei igienice, capabile să absoarbă orice umezeală în exces rămasă în frigider, ceea ce ajută la prevenirea dezvoltării mirosurilor și mai neplăcute.

Cu toate acestea, este hârtia igienică cu adevărat singura opțiune?

Conform publicației Parade, citată de Unilad, nu este nevoie să fie „doborâți mai mulți copaci” pentru a ține departe mirosurile neplăcute din frigider. În loc de hârtie igienică, bicarbonatul de sodiu este o opțiune excelentă și chiar mai eficientă.

Bicarbonatul de sodiu nu doar absoarbe orice umezeală din frigider, lucru ce ajută la prevenirea agravării mirosurilor, dar neutralizează și mirosurile neplăcute din frigider.

Bicarbonatul de sodiu este și o metodă mai economică, având în vedere că prețul unei cutii de bicarbonat de sodiu este mult mai mic decât cel al unui bax de hârtie igienică.

Bicarbonatul de sodiu durează și trei luni la rând, în timp ce hârtia igienică trebuie înlocuită la fiecare trei săptămâni.

Publicația sugerează că, dacă nu aveți bicarbonat de sodiu în dulapuri, puteți folosi și ulei de semințe de chimen negru, cărbune activ sau extract de vanilie dacă doriți cu adevărat să dați o notă plăcută mirosului din frigider.

Dar dacă vremuri disperate cer măsuri disperate și aveți nevoie de o soluție rapidă, atunci hârtia igienică sau chiar ziarele cu siguranță fac treaba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel