Incredibil: Dragnea, mesaj cu M#... despre Iohannis la Antena 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Dragnea a avut un mesaj inedit pentru Klaus Iohannis în direct, la Antena 3.

El a scris pe tablă, la Antena 3, un cuvânt care începea cu litera ”M”. Liviu Dragnea a făcut apel la jocul spânzurătoarea și a scris: Iohannis M _ _ _  E, adică ”Iohannis minte”. De asemenea, președintele PSD a mai scris: ”Pinocchio”. A fost un fel de replică la deja celebra sintagmă anti-PSD.

În altă ordine de idei, prin propoziția ”Iohannis minte”, Liviu Dragnea a sintetizat tot ce a zis, duminică seară, la Antena 3 demontând practic atacurile președintelui României la coaliția de guvernare.

(w670)

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Antena 3, că preşedintele României, Klaus Iohannis, ”s-a făcut de râs” când a comentat cazul plăcuţelor de înmatriculare personalizate, cu un mesaj anti-PSD, care i-au fost confiscate unui român. ”S-a făcut de râs. Dacă ăsta este nivelul la care el a dus funcţia prezidenţială, este foarte grav. Pentru ţară este foarte grav', a afirmat el.

Dragnea a spus că social-democraţii nu vor rămâne ”datori” la atacuri.

”Aşa cum cunosc eu partidul, nu vom rămâne datori. Aia a fost o glumă, cu plăcuţele de înmatriculare. Eu am spus ceva la mitingul ăla - să aibă grijă ce vor face de aici înainte, pentru că vor primi de la noi cel puţin atât înapoi, indiferent ce fac”, a punctat el. Întrebat dacă PSD se află ”pe picior de război” cu cei care atacă partidul, Liviu Dragnea a răspuns ”Da”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, că cei aflaţi la putere au început ”acţiuni de neimaginat” şi a criticat faptul că ”persoane care îşi expun opinia anti-PSD sunt luate în plină zi de Poliţie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel