Începe Samfest Rock 2011: Vezi trupele şi programul festivalului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
samfest
samfest

Timp de două zile la Satu Mare îşi dau întâlnire mii de fani ai muzicii rock în cadrul festivalului de muzică Samfest Rock 2011. capete de afiş la această ediţie sunt Nevergreen (Serbia-Ungaria) şi Pain (Suedia), dar şi Bonfire (Germania).

Aeroclubul sătmărean a fost luat cu asalt încă de azi dimineaţă de rockerii veniţi din alte judeţe şi ţările vecine să participe la cea de-a VII-a ediţie Samfest Rock ce se va desfăşura vineri şi sâmbătă la Satu Mare.

Asemeni anului trecut, evenimentul va avea loc la Aeroclubul din incinta Aeroportului Internaţional Satu Mare, unde cei care vin de la distanţe mari şi vor să rămână pentru ambele zile îşi pot amenaja corturile în spaţiul de camping special amenajat lângă aeroclub.

Anul acesta programul a fost conceput pentru două zile: vineri şi sâmbătă. Cele 14 trupe rock sosesc din România, Serbia-Ungaria, Suedia şi Germania.

Vineri seara vor concerta trupele Legion, Deity, Crimson, Guerillas, Netherbird, Trooper şi Bonfire.

Pentru sâmbătă, de la ora 18.00, sunt programate trupele Ultimu’ Nivel, Malpraxis, Krepuskul, Masterpiece, Grimegod, Nevergreen şi Pain.

În cele două zile de festival vor fi organizate şi concursuri de motociclete şi meciuri amicale de fotbal între rockeri.

Preţul unui bilet pentru o zi de festivale ste 35 de lei, iar al unui abonament pentru ambele zile este de 45 de lei. Biletele se găsesc începând de astăzi, ora 17.00 la Aeroclub. În preţ este inclusă şi camparea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel