Premieră America Express – Drumul Aurului - 15 ianuarie 2023: Cursa începe în inima fierbinte a Americii Latine- GALERIE FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Premieră maraton a emisiunii ”America Express – Drumul Aurului”. 

Cel mai așteptat reality show din România, America Express - Drumul Aurului, începe la Antena 1 cu o premieră maraton: în această seară, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30. Cursa începe în inima fierbinte a Americii Latine! Cele 9 perechi de concurenți traversează Atlanticul și pornesc pe un drum misterios și magnific: Drumul Aurului. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura America Express. Traseul va continua, pe parcursul competiției, spre inima civilizației Maya, prin junglă, dar și prin orașe ce au păstrat parfumul erei coloniale, în Guatemala. Țara smaraldelor, a cafelei, a celor mai fericiți oameni dar și a periculoaselor carteluri de mafioți, Columbia este a treia țară de pe ruta America Express. Zi după zi, săptămână după săptămână, cu doar 1 euro pe zi, fără transport, fără cazare, concurenții își vor testa limitele și vor trăi cea mai intensă experiență, vor explora locuri fascinante, cu o spiritualitate bogată, descoperindu-le tradițiile și întregul mix de arome și culori ce alcătuiesc specificul fiecărei zone, se vor întrece în rezolvarea celor mai dificile misiuni.

Experiența primului autostop

În această seară, Irina Fodor va rosti în Mexic cuvintele care cresc brusc nivelul adrenalinei concurenților: ”Să înceapă America Express!”. După o călătorie de aproape 40 de ore, cele 9 echipe de vedete ajung într-o localitate din centrul Mexicului, cea dintâi misiune luându-i cu totul prin surprindere: vor începe o cursă epuizantă, purtând după ei toate bagajele aduse initial, în căutarea rucsacurilor America Express. Vor trece prin experiența primului autostop spre următoarea localitate, unde vor avea de îndeplinit o sarcină care le va părea imposibilă unora dintre ei. 

Cursă pe viață și pe moarte

Urmează o cursă pe viață și… pe moarte – pentru că, în misiunea lor, concurenții se vor întâlni și cu La Catrina și Calaca, reprezentările morții în cultura mexicană, care îmbrățișează aceste figuri ca pe niște simboluri ale tradițiilor lor. Vor continua călătoria și își vor căuta rucsacurile în cel mai neașteptat loc, un cimitir, iar provocările primei ediții America Express nu se încheie aici. O nouă misiune îi va purta spre o experiență cu totul inedită: concurenții vor fi provocați să lase toate prejudecățile în urmă, pentru a fi inițiați în tainele misticismului poporului mexican. Vor participa la un ritual șamanic, în care fiecare concurent își va dezvălui cele mai mari temeri. Ediția din această seară va culmina cu o întrecere spectaculoasă în premieră: pentru prima dată în cel mai așteptat reality show din România este pus la bătaie un Joker, cu o probă ce testează viteza și rezistența fizică, dar și atenția competitorilor. Fiecare Joker, care este introdus în acest sezon la primul joc din fiecare etapă, îi poate aduce câștigătorului câte un avantaj uriaș: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum. Irina Fodor este însoțită în această aventură de Oase și Marius Damian – ei vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt echipele de vedete care pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România și marele premiu de 30.000 de euro. Cum se vor descurca în primele misiuni concurenții, cine va avea parte de cele dintâi momente tensionate, ce echipă de vedete va ajunge pe primul loc la Irina Fodor, dar și cine vor fi câștigătorii primului Joker din competiție telespectatorii vor afla la Antena 1, în această seară, la marea premieră America Express – Drumul Aurului de la ora 20:00.

foto Antena 1, comunicat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel