Data actualizării:
Data publicării:

UPDATE! Incendiu la o ambarcațiune în reparație la Midia: Patru persoane posibil surprinse în interior /foto

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un incendiu a izbucnit astăzi la o ambarcațiune aflată în reparație în zona Midia, focul manifestându-se în zona motoarelor. 

UPDATE: "Conform ultimelor informaţii, dispozitivul de intervenţie a fost suplimentat cu o autospecială de stingere cu praf şi azot. S-au format dispozitive de căutare şi salvare a patru persoane posibil surprinse la interior", potrivit ISU Constanța.

Potrivit informațiilor preliminare, există posibilitatea ca în interior să fie surprinse persoane.

La locul incidentului au fost mobilizate rapid forțe impresionante de intervenție, incluzând 5 mașini de stingere, 2 ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, precum și o autoscară. De asemenea, accesul echipelor de intervenție se face pe cale terestră, deoarece ambarcațiunea este acostată la cheu.

Situația este în continuă evoluție, a declarat locotenent Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța. Dispozitivul de intervenție a fost suplimentat cu o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă și o autospecială de stingere echipată cu praf și azot, pentru a combate incendiul și a gestiona posibilele victime.

Echipele de intervenție continuă să evalueze situația și să acționeze pentru stingerea focului și salvarea eventualelor persoane aflate în pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel