Urmărește emisiunea live
Incendiu în București, la un bloc din zona Doamna Ghica
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Bob Clark)
Sursă foto: Pexels (Bob Clark)
 Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă într-un apartament dintr-un bloc situat în zona Doamna Ghica din Capitală. 

Incendiu se manifestă într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc P+10, cu degajări de fum, arată reprezentanţii ISUBIF. Din cauza fumului dens, care a pătruns şi pe casa scării, două persoane au fost evacuate din apartamentele învecinate de către echipajele de intervenţie, precizează sursa citată.

Se acţionează cu detaşamentul special de Salvatori, şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi cinci echipaje SMURD. Brigada Rutieră anunţă că traficul este restricţionat pe Str. Doamna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Şos. Colentina, precum şi pe străzile adiacente.

Având în vedere intervenţia pompierilor pentru incendiul produs în zona Str. Doamna Ghica, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri, informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel