Încă un deces în urma violenţelor din Marea Britanie. Numărul morţilor a ajuns la cinci
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
violente
violente

Un bărbat de 68 de ani, care fusese atacat şi rănit grav în cursul violenţelor de luni, în Marea Britanie, a decedat, au anunţat vineri surse ale poliţiei locale, ridicând la cinci numărul deceselor provocate de revoltele din regine, informează AFP şi AP.

Richard Mannington Bowes a fost găsit în stare de inconştienţă luni seara, la Ealing, o suburbie din vestul Londrei, unde au fost jefuite şi incendiate mai multe imobile şi autovehicule, potrivit Agerpres.

Poliţia britanică a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările acestui "incident brutal", a declarat inspectorul principal John MacFarlane.

Valul de violenţe, care a cuprins Londra şi alte oraşe britanice, a fost declanşat de moartea unui tânăr de 29 de ani, Mark Dugan, împuşcat mortal de poliţie săptămâna trecută, cu ocazia unei tentative de interpelare.

În cursul violenţelor, un bărbat a fost rănit grav prin împuşcare la Croydon, la sud de Londra şi încă trei au fost ucişi marţi seara, în timp ce asigurau securitatea unui cartier din Birmingham.

Citeşte şi:

Haos la tribunalele britanice. Instanţele lucrează non stop pentru judecarea participanţilor la revolte

Un român a salvat o tânără care a sărit dintr-o clădire incendiată de protestatarii britanici

Recomandările statelor europene pentru cetăţenii care călătoresc în Marea Britanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel