Data publicării:

Încă cinci zile cu Marte în Leu. De ce trebuie să țină cont nativii Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Marte mai rămâne în semnul Leului încă cinci zile, până în 10 iulie. 

Până în 10 iulie, Marte se află în Leu. Iar acest tranzit a fost unul memorabil în acest an. Pe plan personal, cu toții am apelat, din ce în ce mai mult, la narcisism. Când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Să nu uităm că Marte este cel care reușește să provoace spiritele, să irite, să reacționeze. Dar Marte în Leu a fost favorabil în special pentru negociere, pasiune și competiție. Nimic nu va fi simplu.

De pe 10 iulie până pe 27 august, Marte va părăsi semnul Leului și va poposi în cel al Fecioarei. Astfel, planeta acțiunii o să tranziteze un semn dornic de muncă, vindecare, optimizare și curățenie. Să nu uităm la atenția la detalii! Fecioara este un semn de pământ care tinde de fiecare dată spre perfecțiune. O să acționăm cu acuratețe, în mod practic, vizând următoarea mișcare. De asemenea, vom fi interesați de siguranță pe plan financiar.

De ce trebuie să țină cont următoarele zodii până pe 10 iulie?

Berbec/Ascendent în Berbec

Până în 10 iulie, Marte se află în Casa a cincea. De fapt, este un tranzit care îți priește în continuare, de minune. De ce? Pe scurt, simți că nimeni nu mai este ca tine. Ai capacitatea de a crea și de a da viață unui proiect. Poți să înveți să pui mai mult accent pe tine, să te vinzi mai bine.

De asemenea, Marte este cel care te face și mai competitiv. Ai senzația că nu are ce să îți stea în cale. Din fericire, încă ai timp la dispoziție să motivezi oamenii, să le demonstrezi lucruri și să îi împingi și pe alții să vadă lucrurile cu același optimism. 

Cu Marte în a cincea casă, dacă simți că îți sunt încălcate drepturile sau că cineva este mai bun ca tine, nu o să rămâi indiferent. Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel