Data publicării:

În ciuda sfaturilor de la nașul Becali, Pandele face turul televiziunilor. Atac la Vasile Bănescu și citări din Biblie, în direct

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a vorbit despre Vasile Bănescu.

După ce a fost prezent la România TV, la emisiunea „Cheia Zilei“, moderată de Niels  Schnecker, unde a spus că el este singurul de care ascultă Gabriela Firea și că nu intenționează să demisioneze din funcția de primar, Florentin Pandele a intervenit și la Realitatea Plus, unde l-a atacat pe Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR.

„Nu ne va apăra nimeni decât bunul Dumnezeu. Acest individ care a fost numit purtător de cuvânt al Patriarhiei Române imediat după Colectiv...“, a spus Florentin Pandele, moment în care moderatoarea emisiunii l-a întrerupt și i-a spus să nu facă atacuri la persoană.

„Eu înțeleg că sunt vânturate foarte multe subiecte. Să fim arestați! Dacă purtătorul de cuvânt al BOR spune că sunt acte de corupție și dumnealui știe asta, să deschidă dosarele. Iarăși trimiteți poporul român după fente?“, a întrebat primarul.

„Cine este vinovat?“, a insistat moderatoarea.

„Eu nu sunt instanță!“, a replicat Florentin Pandele, după care a relatat o pildă din Noul Testament.

„Mântuitorul a spus: Cine se crede fără de păcat, să arunce cu piatra. Mântuitorul s-a aplecat și a început să scrie ceva pe Pământ. Cel care a ridicat piatra, când s-a uitat, a lăsat piatra jos. Mântuitorul scrisese ultimul lui păcat“, a spus primarul din Voluntari.

În weekend, Gigi Becali a fost invitat la o emisiune televizată și l-a certat pe finul Florentin Pandele că intervine prea des la televizor.

VEZI ȘI      -      Topul celor mai bune glume de pe Internet despre Gabriela Firea și posibilele legături cu Ștefan Godei / Costel Pătrășcanu, caricatură virală / foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel