Imagini ŞOCANTE între polițiști și localnici din Hunedoara. Pe străzi înainte de Înviere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Zeci de hunedoreni au ieşit din case cu doar câteva ore înainte de slujba de Înviere. Aceştia au avut o altercaţie cu poliţiştii şi jandarmii chemaţi la faţa locului. 

Zeci de locuitori din Hunedoara nu au mai rezistat în case şi au ieşit pe străzi. Poliţiştii şi jandarmii chemaţi la faţa locului  nu au mai făcut faţă mulţimii furioase. 

"Ultraj, tulburarea ordinii publice şi distrugere" - infracţiunile comise

"Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul HUNEDOARA, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției).

Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor", a transmis IPJ Hunedoara

ATENŢIE, CLIPUL CONŢINE LIMBAJ LICENŢIOS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel