Imagini inedite cu Ponta, Badea, Bellu și Ciutacu, la Confruntarea Greilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Mircea Badea, Victor Ciutacu, Octavian Bellu și Victor Ponta au jucat baschet la un eveniment caritabil, numit Confruntarea Greilor. Meciul s-a disputat la Sala Rapid, cu casa închisă, prețul biletului fiind de 15 lei.

Chiar dacă nu au mai bătut mingea de mult, cei patru s-au descurcat nemaipomenit. Octavian Bellu a jucat chiar dacă a avut probleme cu spatele, iar Victor Ciutacu a jucat chiar dacă are în spate 20 de ani de fumat ( după cum el a spus în pauza dintre reprize). Mai mult decât atât a terminat meciul în picioare, chiar dacă a luat mai multe pauze.

Victor Ponta și Mircea Badea au dus meciul până la capăt. Premierul a jucat baschet în urmă cu mai mulți ani și se pare ca nu a uitat cum se face. Antrenamentele lui Mircea Badea din timpul săptămânii au dat roade, iar sâmbătă vedeta a rezistat eroic unui efort destul de greu. Nu a nimerit coșul foarte des, dar când o facea toată sala se ridica în picioare.

În final, câștigătorii au fost tinerii. Prentru că banii strânși din vânzarea biletelor vor fi folosiți de YouthBank România pentru a ajuta tineri care au nevoie.

Scorul de pe tabelă, dacă mai contează, a fost de 60 la 61 pentru echipa lui Victor Ciutacu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel