Imaginea pe care nu o veți înțelege din prima. Ce trebuie să faceți mâine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Andreea
Andreea
O fată frumoasă lângă iubitul ei. Probabil nu vedeți nimic mai mult în poza asta, dar...

... în timp ce noi ne dorim vacanțe, concedii, zile cu soare, bani, case, haine scumpe, Andreea își dorește să trăiască. Și să iubească. Și să se căsătorească. Dar pentru toate acestea, are nevoie de sânge. Dacă aveți ocazie să mergeți să donați, trebuie să știți că fiecare picătură o poate salva. Andreea este internată la spitalul Fundeni din București. Andreea se agață cu putere de viață, dar este nevoie de mult mai mult.

”Femeia frumoasă din imagine agățată de gâtul logodnicului are nevoie de viață. Mai precis de sânge. Se numește Andreea Stefania Papa. De trei ani este însoțitor de zbor la Qatar Airways. Luni a venit în țară. Nu se simțea bine. Azi a descoperit că are leucemie acută mieloblastică. Are nevoie de sânge, în special masa trombocitară din sânge. Este internată la spitalul Fundeni din București. Dacă cineva avea de gând să doneze sânge mâine iată o sugestie. Poate alții nu au de gând dar vor prinde curaj până mâine.

Anul viitor vrea să se căsătorească. Azi vrea să trăiască. Aici profilul ei de facebook:

https://www.facebook.com/stefi.andreea.p

Ionuț Varga este logodnicul:

https://www.facebook.com/varga.ionutz”, a scris Francisc Doboș, purtător de cuvânt al ARCB la Catedrala romano-catolică Sf. Iosif, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel