Data publicării:

Iliescu sau Vadim Tudor. Cum a votat Ludovic Orban la prezidențiale / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Ludovic Orban, președinte al partidului Forța Dreptei, a fost invitatul Oanei Stănciulescu la emisiunea #Rezist, difuzată pe DCNews TV, DCNews și StiriDiaspora.    

Ziarista l-a întrebat pe fostul premier pe cine alege între Traian Băsescu și Klaus Iohannis.

„Niciunul!”, a zis Ludovic Orban.

De asemenea, a spus și cum a votat când a avut de ales între Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor.

Alegerile pentru președinția României din anul 2000 s-au desfășurat în două tururi de scrutin, fiind câștigate de candidatul PDSR, Ion Iliescu. Rezultatele primului tur de scrutin au declanșat o mobilizare în favoarea lui Ion Iliescu, acesta fiind susținut chiar de către foști oponenți ai săi, pe fundalul perspectivei ca politicianul extremist Corneliu Vadim Tudor să ajungă șeful statului.

„Când au ajuns în turul doi Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor, eu nu am picat în capcana în care au picat mulți votanți de dreapta și să votez cu Ion Iliescu. Pur și simplu m-am dus la urne și mi-am anulat buletinul de vot. I-am tăiat pe amândoi”, a spus Ludovic Orban, președinte al partidului Forța Dreptei, la emisiunea #Rezist, difuzată pe DCNews TV, DCNews și StiriDiaspora.
 

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

 

CITEȘTE ȘI: Germania, lecție pentru România. „Nemții au făcut-o! Noi nu. Uitați-vă ce scrie pe facturile dumneavoastră, că poate nu v-a sărit în ochi!” / video:

https://www.dcnews.ro/germania-lectie-pentru-romania-nemtii-au-facut-o-noi-nu-uitati-va-ce-scrie-pe-facturile-dumneavoastra-ca-poate-nu-v-a-sarit-in-ochi-video_952094.html

 

CITEȘTE ȘI: Dosarul "Roșia Montană". Orban arată cum s-a încercat obținerea derogărilor printr-un proiect de lege. "Era de fapt tot legea cu dedicație":

https://www.dcnews.ro/dosarul-rosia-montana-orban-arata-cum-s-a-incercat-obtinerea-derogarilor-printr-un-proiect-de-lege-era-de-fapt-tot-legea-cu-dedicatie_952066.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel