Ilie Sârbu îl îngroapă pe Geoană: Partidul nu uită!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ilie sarbu
ilie sarbu
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, spune că Mircea Geoană, care vrea să fie candidatul PSD la prezidențiale,  nu se mai poate reinventa, aducându-i aminte fostului ministru de Externe că partidul nu uită "gesturile" sale în raport cu formațiunea social-democrată.

Sârbu, o voce cu greutate în PSD, a dat în același timp și un semnal că nu poate exista un alt candidat la prezidențiale în afară de Victor Ponta, pentru că "partidul își dorește să câștige, nu se mai joacă, nu mai are timp de analize".

"I s-a dat  funcție destul de importantă la nivelul guvernului (Înalt Reprezentant - n.r), adică lucruri care se pot face pentru Geoană. Președintele partidului nu a avut niciun moment tendința de a-l avea în atenție pentru cele ce s-au întâmplat. Știți bine că a ieșit și a spus cum a fost învățat să mintă, toate... Sunt gesturi pe care le uită. Nu se uită. Memoria partidului e încă vie, sunt lucruri care nu pot fi uitate și cred eu că va fi foarte complicat. La ora actuală, partidul își dorește să câștige alegerile. Nu se mai joacă, nu mai are timp de analize, de... Calm și înțelepciune da, dar nu analize.

Cu toată prietenia față de Mircea Geoană, nu pot să înțeleg, la ora actuală, tot niște consilieri l-au adus în situația în care a fost săracu' atunci  și acum cred că aceeași oameni i-au spus la ureche că e posibil să se reinventeze. Îmi vine foarte greu să cred", a declarat Ilie Sârbu, miercuri după-amiază, la Antena 3.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Geoană, pe lista scurtă: Dorința lui Ponta de a rămâne premier, legitimă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel