Ilie Năstase, avertisment dur pentru Turcescu: Dacă nu se potolește...
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
ilie_nastase
ilie_nastase

Fostul tenismen român Ilie Năstase reacționează dur față de un comentariu recent al fostului său angajat, jurnalistul Robert Turcescu, transmițându-i că "dacă nu se potolește, va avea război cu el".

Robert Turcescu a postat recent pe contul său de socializare un atac jignitor la adresa Nadiei Comăneci, pentru faptul că face reclamă la margarină. Nemulțumit de comentariul fostului său angajat, Ilie Năstase a declarat pentru wowbiz.ro: “Nu-mi vine să cred că a putut spune aşa ceva. Acest băiat a fost şi angajatul meu la postul de radio şi l-am crezut cu capul pe umeri. Dar văd că m-am înşelat. Acest domn ar trebui să-şi vadă de emisiunile lui şi să o lase în pace pe Nadia. Ce treabă are el că face Nadia reclamă? Lumea poate să nu consume acel produs dacă vrea. Dar nu înţeleg ce-l interesează pe el", și-a declarat fostul tenismen român dezaprobarea față de jurnalistul de la postul B1 TV.

În plus, Ilie Năstase i-a transmis lui Robert Turcescu și un avertisment:  "Deocamdată Robert Turcescu ar trebui să nu mai fie atât de pdl-ist. Ca şi aşa îi pupă-n fund pe unii. Eu pentru Nadia, pentru numele ei, aş fi în stare să merg până-n pânzele albe. Îl avertizez pe domnul Turcescu că dacă nu se potoleşte va avea război cu mine. E foarte urât şi descalificant ce a spus”, a catalogat Ilie Năstase.

Postarea jurnalistului de la B1 Tv a fost ca urmare a faptului că fosta mare gimnastă a acceptat să apară într-o reclamă facută împreună cu baieţelul ei, pentru o cunoscută firmă producătoare de margarină. Reacţia lui a fost taxată chiar şi de “prietenii” lui de pe facebook, avertizându-l că limbajul folosit lasă de dorit, iar la numai câteva ore, postarea a fost ştearsă.

Robert Turcescu a postat recent un comentariu pe Facebook, în care se arăta nemulțumit că fosta mare gimnastă promovează o firmă producătoare de margarină, însă, în urma criticilor pe care și le-a atras, a șters postarea la doar câteva ore de la publicare: “Nadia Comăneci poate să-şi bage-n fund reclama ei la margarina? Vai mama ei de cerşetoare, ce-a ajuns… I-aş da numai zece… şuturi în fund! O nemernică, vinde otrava pe arginţi!”, a fost punctul de vedere al lui Robert Turcescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel