Ilan Laufer, cea mai mare delegație de firme românești în SUA. Înscrieri
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ilan Laufer
Ilan Laufer
Programul Smart Start USA urmărește finanțarea și facilitarea accesului unui număr de 10.000 de IMM-uri și de antreprenori români în fiecare an, pe piețele internaționale, prioritară fiind piața Statelor Unite ale Americii.

Programul, unic prin obiectivele sale, creează contextul potrivit pentru ca societățile comerciale cu capital românesc să poată fi conectate la o serie de oportunități de dezvoltare a afacerilor și de extindere în zone economice competitive, dar mai greu accesibile cum ar fi piața Statelor Unite ale Americii.

Conferința intitulată "Smart-Start USA - Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești" se va desfășura la New York în data de 27 noiembrie 2018, începând cu orele 13:00.

"Antreprenorii români au posibilitatea de a intra în dialog direct cu reprezentanți ai administrației locale americane și ai mediului de afaceri din statul New York și să descopere atât oportunitățile concrete de afaceri, cât și particularitățile economice și legislative reale ale pieței americane, prea puțin cunoscută de clasa de business din România", a declarat Ilan Laufer, vicepreședinte CNMR.

În acest context, președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu a menționat: "Încurajez toate companiile românești, membre CNMR sau nu, să se înscrie la aceste evenimente de promovare a afacerilor românești în SUA. Îl felicit pe Ilan pentru acțiunile sale și îl asigur că CNMR îi va acorda tot sprijinul pentru acest demers. Înscrierile se realizează simplu, online, fiind necesară accesarea de către întreprinzătorii interesați a platformei https://smartstartusa.net/ și completarea datelor de contact".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel