Urmărește emisiunea live
Data publicării:

IGSU: În 11 judeţe au fost înregistrate efecte ale fenomenelor meteorologice

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
În 11 judeţe au fost înregistrate efecte ale fenomenelor meteorologice, pompierii intervenind în sprijinul populaţiei şi autorităţilor locale, a anunţat, miercuri, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Judeţele afectate în ultimele 24 de ore au fost Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Călăraşi, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava şi Vaslui. 'Misiunile salvatorilor au vizat evacuarea apei din 38 de subsoluri şi 262 de gospodării ale cetăţenilor, fiind afectate 45 de locuinţe. Acţiunile din teren ale pompierilor au făcut ca aceste evenimente să nu se soldeze cu victime în rândul cetăţenilor, în acest sens fiind evacuate preventiv nouă persoane din zonele unde exista risc iminent de producere a inundaţiilor', se precizează într-un comunicat al IGSU.

Conform aceleiaşi surse, miercuri dimineaţă nu mai sunt semnalate situaţii deosebite care să pună în pericol populaţia. 'Singura intervenţie în desfăşurare are loc în localitatea Negri din judeţul Bacău, unde pompierii acţionează cu motopompe pentru evacuarea apei din două curţi', informează IGSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel