Ieșenii, exasperați de străzile înzăpezite. Primarul Chirica a găsit soluția: "Profitaţi de iarnă, bucuraţi-vă de ea"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Doinița Manic
Foto: Doinița Manic
Vezi în articol ce i-a răspuns Mihai Chirica unei ieşence care l-a întrebat dacă se topeşte zăpada până luni.

O ieşeancă l-a întrebat pe primarul Mihai Chirica, pe Facebook, în mod ironic, dacă se topeşte zăpada până luni, probabil exasperată de cum arată orașul în aceste zile. Primarul Iașiului i-a răspuns, afirmând că nu este Dumnezeu.

"Depinde! Primarul nu este Dumnezeu! Este un om în slujba tuturor, şi a celor care mă iubesc şi a celorlalţi! Profitaţi de iarnă, bucuraţi-vă de ea. Viaţa nu este doar politică, ură, interese şi ironii. Viaţa este simplă, dacă încerci să o vezi aşa cum este ea! După ce ne maturizăm: intelectual, profesional, poate şi politic, începem să ne stăpânim şi să facem diferenţa între realitate şi virtual.

Chirica: Viaţa este realitate, restul este o cursă cu tine

Viaţa este realitate, restul este o cursă cu tine, poate cu visele tale, dar ea se satisface prin muncă, sacrificii, uneori compromisuri, care pot duce undeva, în lumea pe care o vrei să o construieşti şi prin propriile tale sacrificii. Cere şi ţi se va da, dăruieşte şi vei dobândi", a răspuns primarul Mihai Chirica pe pagina sa de socializare, scrie Ziarul de Iași.

VEZI ȘI: Mersul la școală prin ger și nămeți GALERIE FOTO. Ce nu iau în considerare cei care spun că ne plângem la primul fulg de nea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel