Ianis Hagi a revenit pe teren, în Rangers - St. Johnstone, după o pauză de un an - foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Rangers - Celtic. Echipa lui Ianis Hagi nu a reușit să se apropie de marea rivală în clasament
Rangers - Celtic. Echipa lui Ianis Hagi nu a reușit să se apropie de marea rivală în clasament
Fotbalistul român Ianis Hagi a revenit pe teren după o pauză de un an, sâmbătă, în meciul pe care Glasgow Rangers l-a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei St. Johnstone FC, pe teren propriu, în etapa a 23-a a primei ligi scoţiene.

Ianis Hagi a intrat pe teren în min. 72 şi a primit un cartonaş galben în min. 79. Rangers s-a impus prin golurile marcate de James Tavernier (15 - penalty) şi Glen Kamara (57).

Ianis Hagi s-a accidentat pe 21 ianuarie 2022, la genunchi, în meciul cu Stirling Albion FC (4-0), din turul al patrulea al Cupei Scoţiei.

În decembrie, Hagi şi-a prelungit contractul cu Rangers. În Premiership, campioana ocupă primul loc, cu 61 de puncte (22 de jocuri), urmată de Rangers, 55 p (23 j), Heart of Midlothian, 38 p (22 j), etc.

Vezi și - Răzvan Marin, gol superb în Empoli - Torino. ”Portarul a rămas mască” / Video

Mijlocașul român Răzvan Marin (26 de ani) a reușit o pasă de gol și un gol, sâmbătă, în meciul pe care echipa sa, Empoli, a disputat-o pe teren propriu împotriva formației Torino, într-o confruntare din etapa a 20-a din Serie A.

În minutul 37, Răzvan Marin a centrat magistral de la corner, iar Sebastiano Luperto s-a înălțat și a marcat cu o lovitură de cap. Apoi În minutul 69, Răzvan Marin a prins un șut de zile mari, din marginea careului, direct în vinclul portarului sârb Vanja Milinkovic-Savic, care a rămas fără reacție. Vezi video aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel