"I-am interzis să se culce cu două în acelaşi timp". Monica Tatoiu și-a avertizat fiul: "Femeile sunt parșive. Am jucat bărbați la viața mea.."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu
Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu
Monica Tatoiu a spus ce sfaturi i-a dat fiului ei.

"Până la 18 ani, i-am interzis să meargă la petreceri singur, fără să fie supravegheat, nu cum se merge acum la club. I-am interzis şi să conducă şase luni după ce şi-a luat carnetul fără om în dreapta. Mulţumesc lui Dumnezeu, nu a avut accident. Şase luni după ce şi-a luat carnetul, nu a ieşit singur cu maşina pe stradă, ci cu şoferul meu în dreapta.

"I-am interzis să se culce cu două femei în acelaşi timp"

I-am mai interzis să se culce cu două femei în acelaşi timp. Băieţii se maturizează mai greu decât femeile. Cine să îi spună? Tatăl lui care este mutulică atunci când vine vorba de relaţii. Şi cu elevii mei am fost la fel. (...) Nu îmi dau cu părerea despre prieteni sau gagici, decât când se termină. Dacă te amesteci, este rău. Nici cu bărbaţii din viaţa mea nu am fost cicălitoare, pentru că nu te ascultă. Întodeauna s-a întâmplat să vină cu o fată acasă şi să nu îmi placă. Crezi că i-am spus? Nu, niciodată”, declara Monica Tatoiu, în emisiunea Detectorul de minciuni, de pe canalul de YouTube theXclusive.

"Am jucat bărbați la viața mea..."

"Femeile sunt parșive. Asta i-am spus lui fi-miu. Eu sunt femeie. Am jucat bărbați la viața mea... Să te ferească Dumnezeu să te îndrăgostești de o femeie care te joacă. Mai bine să fie urâtă și mai așa decât una care să aibă impresia că tot Universul e la picioarele ei, că te distruge ca bărbat. Mare grijă”, a spus femeia de afaceri, potrivit kfetele.ro.

Vezi și: "Ești o proastă!" Asta aud de 40 de ani". Monica Tatoiu, mărturisiri din căsnicia cu soțul ei: "Am înțeles că altceva mai bun nu o să găsesc" 

 Monica Tatoiu strânge dovezi pentru "demascarea" din politică: "Trebuie să fie dezbrăcat la piele" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel